top of page

Zwangerschapsmassage

totale ontspanning voor (aanstaande) moeders

PHOTO-2022-09-15-11-31-47.jpg

Zwangerschapsmassage

Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.

Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Heb je een gezonde zwangerschap en ben je het eerste trimester voorbij, dan kan je al een zwangerschapsmassage boeken. Vanaf 14 weken kan je komen genieten van een moment voor jezelf en de baby. Dit kan tot aan het einde van je zwangerschap. 

 

Voorafgaand kan er gekozen worden uit massage in zijligging of een massage terwijl je, na al die maanden weer eens heerlijk, op je buik kunt liggen. Hierbij word je ondersteunt door een speciaal zwangerschapsmassage kussen waardoor er geen druk op de buik komt en zo kunt genieten van de massage. Deze optie wordt vaak gekozen!  

Ook kan er na de zwangerschapsmassage gebruik gemaakt worden van de Doppler. Door deze Doppler is de hartslag te horen van jouw kleine.  

De gehele afspraak duurt ongeveer 60 minuten waarvan +- 50 minuten gemasseerd wordt.

Een behandeling kost 60 euro

bottom of page