top of page

Duurzaam

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

low angle photography of trees during da

De duurzame toekomst betekent dat je je kind bewust maakt van de invloed van jouw leefstijl op de aarde. Je leert je kind over de wereld, natuur en wat wij als mens nodig hebben. Daarbij gaat het erom dat we de aarde niet uitputten, zodat onze kinderen (en de kinderen van onze kinderen) kunnen leven op een fijne, leefbare aarde door je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

In onze praktijk wordt zowel de verwarming van het pand als het verwarmen van het badwater van de BabySpa's opgewekt door een grondgebonden warmtepomp. Warmtepompen die de warmte uit de grond, de lucht of het water omzetten in warmte voor de centrale verwarming of het sanitair water, zijn de meest efficiënte vormen van hernieuwbare energie om te genieten van meer comfort en om het milieu een dienst te doen.

Ook maken wij gebruik van wasbare zwemluiers. Bij het gebruik van wasbare zwemluiers stoot je tot 2,5 keer minder CO2 uit ten opzichte van wegwerp zwemluiers. Tegenwoordig zijn deze wasbare luiers erg makkelijk in het gebruik, goed wasbaar en in heel veel leuke kleurtjes en prints bij ons te verkrijgen.

Verder wassen we onze handdoeken en badcapes met Eco-wasmiddel en we gebruiken geen wasverzachters. Ecologische wasmiddelen bevatten minder schadelijke stoffen die het milieu belasten, daarbij komt dat de middelen vaak ook beter voor je was én voor jouw huid zijn.

bottom of page