top of page
1ea365_3eb89b2de9d14033bf923a8ee450f3bd_mv2.webp

Baby Spa & Wellness

In deze veilige en rustgevende ruimte kan je baby ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie in combinatie met een massage. Tijdens het floaten blijft je kindje drijven met behulp van een neck float ring. Dankzij deze unieke drijfringen kan je baby veilig en autonoom bewegen in het water. Tegelijkertijd  wordt de fysieke gesteldheid van jouw baby bevorderd.

Baby Spa BeKind is een uniek concept in West-Friesland voor moeder/vader en kind. Toen wij 5 jaar geleden begonnen, waren wij de aller eerste in Noord-Holland (Noord) e.o. en hebben dan ook al vele kindjes, en ouders, mogen ontvangen in onze praktijk. Wij hebben in onze praktijk 2 baden, maar ontvangen je tijdens je bezoek privé tenzij je zelf kiest voor een play date.

Probeer uw afspraak altijd in te plannen vlak na een slaapje en na een voeding. Een float sessie kost meer energie dan een sessie in een gewoon badje of onder de douche. We hebben een ruimte waar je je baby eventueel na of voor een sessie rustig kunt voeden èn we hebben de faciliteiten om voeding op te warmen of klaar te maken. Het is goed om zo jong mogelijk met baby spa sessies te starten, je baby is bij ons welkom vanaf 14 dagen en wanneer hij of zij het navelstompje is kwijtgeraakt.

 

​Met een bezoek aan de baby spa wordt de ontwikkeling van de baby’s gestimuleerd.

baby spa, floaten, baby massage, zwaagdijk, hoorn, enkhuizen, noord holland

BABY SPA ARRANGEMENT

Play date babyspa

PLAY DATE arrangement

IMG_8956.jpg

FLOAT ONLY (14 dgn - 18 mnd)

Baby Massage bij BeKind Baby Spa in Zwaagdijk-Oost

BABYMASSAGE

Plons water

PLAY DATE float only

Zwangerschapsmassage bij BeKind in Zwaagdijk-Oost (Hoorn) Baby Spa

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

bottom of page