top of page
Baby tenen

Kraamvideo 

Bundelt smartphone filmpjes van de zwangerschap / kraam en kindertijd

in een waardevolle video samen

Je filmt met je eigen smartphone beelden van de kindje op verschillende momenten. Alle tips en tricks hoe je het beste mooie beelden krijgt, krijg je van mij na aanschaf van een video. Het is daarnaast zeker niet ingewikkeld, iedereen kan mooie beelden maken. De smartphones zijn hier tegenwoordig dan ook prima geschikt voor en hoe leuk dat je deze beelden zelf heb vastgelegd! Je bent op deze manier al heel bewust bezig met de zwangerschap / kraam en kindertijd. Een levensfase die dan ook snel voorbij gaat, cliché maar waar. Vooral in de tijd waarin we nu leven. We hebben veel balen hoog te houden en de tijd ontbreekt vaak om foto's en video's te maken. Iets waar ik je weer even extra bewust van ga maken. Je kunt het filmen heerlijk op je eigen tempo doen en als je alle beelden hebt verzameld monteer ik er een mooie video van, zodat je deze bijzondere tijd voor altijd terug kan kijken

Een prachtig cadeau voor jou en je kindje!

9 maanden

Wauw! In verwachting, gefeliciteerd! Deze spannende tijd is voor jou dan ook extra bijzonder om vast te (laten) leggen. Denk hierbij aan de positieve test, de eerste echo, de gender reveal, je groeiende buik, de eerste schopjes, babyshower, 3D echo's en ga zo maar door. Alles is bijzonder om vast te leggen. Door alles te verzamelen en te laten bundelen in een prachtige video kun je deze tijd straks samen herbeleven.

 

Hoe leuk om dit later aan je kindje te laten zien?

Inhoud 9 maanden video

 • Duur video: 4 - 5 minuten

 • 30 filmpjes / foto's insturen

 • De mogelijkheid voor het inspreken van een persoonlijke boodschap

 • Muziek keuze

 • 12 filmtips voor het maken van mooie beelden

 • 1 na bewerk ronde

€225,00

inclusief 21% btw

 

Extra optie:

Wil je graag je zwangerschap en kraamtijd samen gebundeld hebben in een video? Dan is dit ook mogelijk. Dit kost €395,00 inclusief 21% btw.

Kraamtijd

De kraamtijd is een bijzondere en intense periode waarbij er heel veel gebeurt in een korte tijd. Het is daarom ook prachtig om deze beelden vast te leggen. Denk hierbij aan de eerste ontmoetingen met broertje/zusje(s) of zelfs de geboorte. Ook mooie close up beelden van het gezichtje/handje zijn mooi om te hebben of een stukje van het kraamfeest. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wil. Daarnaast kun je ook een gesproken boodschap inspreken voor je kindje die achter de video geplaatst wordt.

Inhoud Kraamtijd video

 • Duur video: 4 - 5 minuten

 • 30 filmpjes / foto's insturen

 • De mogelijkheid voor het inspreken van een persoonlijke boodschap

 • Muziek keuze

 • 12 filmtips voor het maken van mooie beelden

 • 1 na bewerk ronde

 

€225,00

inclusief 21% btw

Extra optie:

Wil je graag een korte geboortevideo sturen naar familie en vrienden? Dan is dit ook mogelijk. Binnen 24 uur maak ik een geboortevideo wat gemakkelijk door te sturen is via WhatsApp. Kosten bedragen €125,00 inclusief 21% btw.

3

Voor mijn lieveling

Het eerste jaar, en de daarop volgende jaren van je kindje vliegen voorbij. Je telefoon staat vol met foto's en filmpjes maar je doet er weinig mee. Bij Ikhebjelief weet ik daar wel raad mee! Ik bundel met liefde al jouw kostbare beelden tot een jaarvideo! Denk hierbij aan de mijlpalen in het eerste jaar zoals: het rollen, kruipen, de eerste hapjes en stapjes, en ga zo maar door. Niet alleen het eerste jaar is bijzonder om te filmen, de gehele kindertijd is waardevol om te documenteren voor later! Iets waar jij en je kind voor altijd iets aan hebben! De tijd gaat al zo snel...

Inhoud jaar video

 • Duur video: 8-10 minuten

 • 60 filmpjes / foto's insturen

 • De mogelijkheid voor het inspreken van een persoonlijke boodschap

 • Muziek keuze

 • 12 filmtips voor het maken van mooie beelden

 • 2 na bewerk rondes

 

€275,00

inclusief 21% btw

Beige Marmer

Hoe nu verder..

Op onze website kunt u een keuze maken uit verschillende pakketten. Na het invullen van jullie gegevens bij contact volgen er verdere instructies via de mail. Hierbij volgt dan ook de betaal link.

1

Als je alle beelden hebt vastgelegd, verzend je deze naar mij toe. Hiervoor krijg je een speciale link toegestuurd.

2

Ik ga nu voor je aan de slag! Binnen 2 weken krijg je de video van deze bijzondere periode toegestuurd.

3

Over mij 

Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt! Ik ben Manon Dol, 30 jaar oud en woon samen met mijn man Sjoerd en onze 3 prachtige jongens in Wervershoof. Ikhebjelief  is ontstaan vanuit het werk als ZZP verpleegkundige in de ALS zorg. 8 jaar lang heb ik van dichtbij gezien hoe belangrijk het is om herinneringen te maken en vast te leggen. Hoe dierbaar simpele momenten zijn en hoe mooi het is om later deze beelden terug te kunnen kijken. Ik begon daardoor zelf steeds meer te filmen en door de komst van onze kindjes is dit nog meer geworden. Van al deze beelde raakte ik uiteindelijk het overzicht kwijt. Zoveel korte filmpjes waar ik niks mee deed, vond ik zonde! Ik werd geattendeerd op een videoprogramma en zo begon ik met het monteren van korte filmpjes. Zo is een aantal jaar later ''ikhebjelief'' ontstaan. Hierbij richt ik mij op het monteren van smartphone filmpjes van de zwangerschap, geboorte, kraam en kindertijd. Juist omdat er in deze tijd zo ontzettend veel gebeurt en je dit maar 1 keer goed kan vastleggen. Hoe de zwangerschap en post partum tijd ook is geweest, er blijven altijd mooie herinneringen over. Ik help je graag deze momenten te blijven herinneren door al je filmpjes/foto's samen te voegen tot een prachtige video.

Schermafbeelding 2023-11-01 074650.png
bottom of page