top of page

Keizersnede postpartum pakket

Ondersteuning nà jouw keizersnede

Je hebt je 9 maanden lang kunnen voorbereiden op jouw bevalling. Toch verloopt een bevalling door middel van een keizersnede vaak anders dan je had verwacht en waarop je je had voorbereid. Bij de één was het een geplande keizersnede, bij de ander een spoedkeizersnede. Hoe goed je je ook van te voren inleest, het gaat (vaak) altijd anders. Er komen zoveel dingen op jou af! De eerste tijd doet alles pijn, kan je minder tot bijna niks en ben je verplicht aan bedrust. De zorg stopt. Je hebt een grote buikwond, en nu?! Gaat het herstel wel zoals het hoort? Horen bepaalde klachten erbij?

Schermafbeelding 2024-01-20 174237.png
DSC08542_edited.jpg

Onze pakketten

De kosten van de keizersnede postpartum pakketten zijn duurder omdat deze gericht zijn op beter herstel. Ook zitten er meer behandelingen bij en meer opties. 

Waarom postpartum doula?

In de eerste weken na de bevalling zijn moeders vatbaar voor veel voorkomende ongemakken en kwalen die succesvol behandeld kunnen worden met complementaire therapieën zoals acupressuur, (voet) massage, cupping, vaginaal stomen, moxa therapie, kruiden, voeding en homeopathische middelen. 

Wij zullen jou op verschillende vlakken ondersteunen en passen onze pakketten aan op jouw/jullie wensen. Denk hierbij aan keizersnede herstel, voeding, tips & tricks, (mentale) ondersteuning en algemene hulp. Tijdens het intake gesprek zullen we alle mogelijkheden bespreken en doornemen.

 

Heb je van te voren vragen? Of wil je meer van ons weten? Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou met liefde meer uitleg geven. 

bottom of page